Tafel15.
Realtime communicatie.


Like

Tafel15.

Deze tijd schreeuwt om een rigoureuze hands-on-mentaliteit vertaalt naar ‘realtime communicatie’. Tafel15 is het reclamebureau anno nu. Flexibel en slagvaardig. In touch met de tijdgeest door verregaande kennis van social en data.

Altijd aan tafel met de mensen die het werk doen. Het team wordt afgestemd op de opdracht en de wensen van de klant. Hiervoor putten wij uit ons vaste team van specialisten en dedicated creatieven. Alleen deze mensen zitten aan tafel en dan ook nog eens alléén als het nodig is. Alleen deze mensen vind je op de factuur.
Multichannel, social, online, event, integrated. Media zijn versnipperd, consumenten zijn overal en nergens. Tafel15 weet ze te vinden, te overtuigen en in beweging te brengen. Met activerende thema’s en thematische activaties. Altijd vanuit een idee en altijd middelenvrij. Merkactivatie en sales gaan bij ons hand in hand.
Een vast aanspreekpunt aan tafel met een open status. Klanten blijven in contact via een vast aanspreekpunt aan tafel en dankzij een open server. Zo kunnen zij beslissen als er beslist moet worden. En bijsturen als het nodig is. Als de klus erom vraagt, 24 uur per dag en zeven dagen per week. Zoals een goed restaurant hebben wij natuurlijk ook een open keuken en kan je constant deel uitmaken van het proces.