Tafel15.

Adds business to creativity and creativity to business.

Na jaren gewerkt te hebben bij de grote bureau’s van deze wereld, ontstond er de wens voor een nieuw soort bureau. Omdat het anders moest en het beter kan. Wij geloven in verbinding en werken vanuit en met je doelgroep. Creativiteit is de motor van vernieuwing en daarom altijd ons vertrekpunt. Tafel15 biedt mét Bank15, Talentafel15 en de Dwarsdenkers een platform waar business en creativiteit samenkomen. We verbinden mensen met merken en geven toegang tot uiteenlopende creative denkers: van kunstenaars, tot technici en van architecten en muzikanten tot reclamemensen. Zo bieden we een ervaring en geven we kennis door. Tafel15 is altijd in beweging. Wij bieden vernieuwde creativiteit, netwerk aan influencers en mogelijkheden voor een experience midden in je doelgroep met de laatste marketing technology. We zien u graag aan Tafel!

Like

Tafel15 Groep

Tafel15    –    BANK15    –    Talententafel15    –    DwarsDenkers

 

If it doesn’t move,
it’s not alive.

Beter, sneller, mooier intenser… of gewoon anders. Tafel 15 zet jouw merk of product in beweging. Dat kunnen we doen omdat we zelf nooit stilstaan. Met steeds nieuwe mensen, nieuwe initiatieven en nieuwe ideeën.

The whole world is just around the corner.

Multichannel, social, online, event, integrated. Media zijn versnipperd, consumenten zijn overal en nergens. Tafel15 weet ze te vinden, te overtuigen en in beweging te brengen. Met activerende thema’s en thematische activaties. Ons netwerk en de manier waarop we werken, zorgt ervoor dat we aangesloten zijn met de wereld. Wij geven een lokaal merk wereldklasse of een wereldmerk couleur locale.

If life is the sum of your experiences, they better be intense.

True experiences leave a story to tell. Wij creëren intense ervaringen rond jouw merk of product. De doelgroep vertelt jouw verhaal en creëren we ambassadeur.